• Varde – Esbjerg – Ølgod
Bolig Syd Vest

Nyt fra Bolig Syd Vest

Til dig, der bor i en Bolig Syd Vest bolig

Legeplads indvielse

16 september 2023

Lørdag d. 16. september holdte afdelingen indvielse af deres længeventet nye legeplads, til stor glæde for både vokse og børn.

Denne gang er der åbent hus i Agerbæk 7706

08 februar 2023

Bolig Syd Vest inviterede d. 8. marts til åbent hus i vores ledige boliger på Tranebærvej  26 i Agerbæk. Boligerne på Tranebærvej er små hyggelige rækkehuse med hver sin have. Husene er charmerende placeret i en kreds med det samlende fælleshus lige i midten. I fælleshuset var der være kaffe og kage, til de besøgende der var forbi.

Fejring af rejsegilde og første spadestik i Schaub parken.

11 januar 2023

Det er med stor ære at første spadestik blev taget i Schaub parken, samt der blev holdt rejsegilde for Løvbjerg. Det skete onsdag den 11/1-23 hvor bygherre Junge byg, DAB, Bolig Syd Vest samt håndværker var samlet- Esbjerg borgmester Jesper Frost Rasmussen var også til stede for at tage spadestikket sammen med Peter Ambs-Thomsen formanden for Bolig Syd Vest bestyrelse.

TAK af hjertet for det flotte fremmøde i Ølgod.

20 december 2022

Vi havde den 20/12-2022 åbent hus i Ølgod- der kom mange mennesker forbi på alle adresserne og vi er stolte af at kunne fremvise vores boliger på denne måde. Vi får gode snakke med både kommende beboer og nuværende beboer. Alt noget der skabte stor glæde.

Julehjælp

13 november 2022

Hvis du gerne vil søge julehjælp i år, er der mange muligheder. Vi har samlet en række af de organisationer og fonde du kan søge hos, samt et par gode tips til din ansøgning.